Sökområde Kiruna Norrbotten Sverige

Arbetskläder Kiruna

Falk's Tryckeri - Arbetskläder i Kiruna. Välkommen till oss på Falk's Tryckeri i Kiruna! Hos oss hittar du arbetskläder från kända varumärken med hög kvalitet för alla yrken & arbetsuppgifter, vare sig du är yrkesman eller hemmafixare. Vi erbjuder även tryck & brodyr på era arbetskläder.

Arbetskläder Kiruna | Falk's Tryckeri
Falk's Tryckeri i Kiruna AB

Arbetskläder Kiruna | Falk's Tryckeri

Välkommen till Falk's Tryckeri i Kiruna!

Arbets- & profilkläder
Profilera företaget med hållbara & snygga arbetskläder

Hos oss hittar du arbetskläder samt skydd och tillbehör från kända varumärken med hög kvalitet för alla yrken och arbetsuppgifter, vare sig du är yrkesman eller hemmafixare.

Vi erbjuder även tryck och brodyr på era plagg.


Kepsar, mössor & tillbehör
Reklam som märks

Vi hjälper er att komplettera er profilkollektion med snygga och praktiska tillbehör, som ni kan ge till era anställda, kollegor och kunder. Det kan vara allt ifrån mössor och kepsar till kontorsmaterial och muggar. Möjligheterna är oändliga och allt kan prydas av ditt varumärke.
Vi erbjuder även tryck eller brodyr av er logotyp eller helt egna design.


Textiltryck
Bär ditt varumärke
Vi kan erbjuda textiltryck i alla format och färger, även reflex om ni önskar. Vi trycker åt både företag och privatpersoner.
Vi använder oss av transfertryck. Transfer är i princip ett en- eller flerfärgstryck på ett ark som värms fast på plagget och som passar på de flesta material.
Transfertrycket kan läggas på lager för omgående applicering.

Vi skär egna transfer i enfärg men kan även printa i flera färger, allt från enklare motiv till fotografier. Transfertryck ger en ökad detaljrikedom och distinktare färger. Vi kan erbjuda tryck på de flesta plagg, som mössor, jackor, tröjor, t-shirts, arbetskläder, hästtäcken, idrottsplagg, väskor och handdukar etc.

Vi kan även göra flocktransfer som är ett material som kan beskrivas som sammet. Det ger en lyxig och skön känsla åt plagget. Flock finns i de vanligaste färgerna men kan även beställas i specifik PMS-färg. Man kan kombinera flock och vanlig transfer för att få riktigt snygga tryck. Det finns även transfer med andra egenskaper som t ex. metallic, 3D (sväll), högblank, stretch och blockout.

Vid önskemål om screentryck vänligen hör av er till oss. Vi hjälper dig från idé till färdig produkt och ser till att du får den lösning som passar dig bäst.

Falk's Tryckeri i Kiruna AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information